MDM Virovitica
 
Home
Plados/Telma AriaPura PDF Ispis Email
Autor Administrator   
Četvrtak, 20 DECEMBER 2012 14:24

Plados/Telma je proizvođač koji je prvi proizveo kuhinjski sudoper s antibakterijskom zaštitom. Antibakterijski sudoper spriječava nastajanje i širenje bakterija uzrokovanih hranom ili ostacima hrane.

INOVATIVNA I ZELENA TEHNOLOGIJA

NOVI SUDOPER IZ PLADOSA S MIKRO ČESTITCAMA TITANIUMA KOJE PROČIŠĆAVAJU ZRAK U VAŠOJ KUHINJI.

Plados/Telma kao prva kompanija u svijetu donosi novu generaciju sudopera koji "komuniciraju" sa svojom okolinom i djeluju kao pročišćivač zraka u kuhinji. Ova aktivnost temelji se na prirodnom procesu "fotokatalize" koja je vrlo slična procesima "fotosinteze" kod drveća. Mikročestice titan dioksida aktiviraju "fotokatalizu" pri prirodnom i  umjetnom svjetlu, te transformiraju čestice organskog i anorganskog zagađenja, prisutne u kuhinji, u bezopasne mineralne soli.

           

            Ovako  proizvedeni sudoperi nosit će oznaku "ARIAPURA". Plados/Telma sudoper s oznakom "Ariapura" uništava neugodne mirise i štetne tvari nastale procesom kuhanja, od dima cigareta, uništava finu prašinu, tvari nastale tijekom grijanja, klimatizacije itd. "Aria pura" reagens prisutan je u cijeloj masi sudopera i djeluje pročišćavajuće kao biljke u vašoj kuhinji.

 

            U samo jednom satu, aktivna površina od oko 1m2, može ukloniti 90% onečišćujućih tvari sadržanih u 80m3 prostora. ( Napomena: veličina prosječne kuhinje je između 40 i 50 m3). Osim borbe protiv onečišćenja, ovakav sudoper posjeduje i antibakterijska svojstva, te svojstva koja mu omogućuju da se čisti sam. Takva svojstva dovode do uništenja klica i bakterija što rezultira svježim mirisom u kuhinji i samim tim čini Vašu kuhinju zdravijom i ugodnijom. Najnovija serija Plados/Telma "Ariapura" sudopera otporna je na prljavštinu. Na sudoperu se neće taložiti kamenac. To svojstvo omogućava lako održavanje sudopera uz minimalno korištenje deterdženata "Airapura" sudoper čini ekološkim sudoperom. Aktivni agens "Ariapura" nalazi se u cijeloj masi sudopera što znači da će sudoper zadržati svoju učinkovitost kroz čitav svoj vijek.

LAST_UPDATED2
 

Brandovi

 

 

 


Akcije