MDM Virovitica
 
Home Artikli Disclaimer Online trgovine
Disclaimer Ispis Email
Sav sadržaj na siteu www.mdm-vtc.hr donosimo u najboljoj namjeri i zbog toga ne odgovaramo za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim korištenjem web sitea i informacija.

Sve informacije navedene na siteu trebale bi, po našim osobnim saznanjima, biti točne. Međutim, vaša je obaveza da sve informacije (ako je to moguće) provjerite još jednom sami kako biste se uvjerili u njihovu točnost.

Informacije na web stranici http:/www.mdm-vtc.hr  mogu biti promjenjene bez prethodne najave.

Ukoliko nije izričito objavljeno MDM web stranica ne sadrži nikakvo osiguranje ili garanciju glede održavanja najnovijih informacija i specifikacija, točnosti, cjelovitosti i kvalitete uključenih informacija.

Kompanija MDM d.o.o. nije odgovorna za web stranicu.

To također uključuje primjerice moguće greške pri prijenosu podataka, neovlaštene izmjene podataka na serveru od strane treće osobe ili pogreške u dokumentima.
Odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, reklamacije i uzastopnu štetu bilo koje vrste i bilo kojeg pravnog uzroka koji nastane vašim otvaranjem ili korištenjem MDM web stranice – posebice infekcija virusima u vašoj kompjuterskoj okolici – je isključena.

Linkovi prema drugim stranicama

Unatoč pažljivoj provjeri sadržaja ne preuzimamo odgovornost za sadržaj vanjskih linkova. Vanjski operateri su odgovorni za sadržaj stranica koje ti linkovi povezuju.

Linkovi prema stranicama trećih stranaka su pruženi kao dodatna pomoć vama. Te stranice su u potpunosti neovisne i izvan utjecaja MDM web stranice. MDM web stranica ne pruža garanciju za sadržaj na stranicama trećih stranaka sa kojim se spajate preko MDM web stranice i ne preuzima odgovornost za sadržaj i korištenje takvih web stranica.

Ovaj disclaimer treba smatrati kao dio internetske ponude od koje dolazi link do ove stranice. Ukoliko neki dijelovi ili individualne fraze u ovom tekstu u potpunosti ili nikako ne susreću trenutna zakonska pravila, sadržaj i pravovaljanost ostalih dijelova dokumenta ostaju nedirnuti.
 

Brandovi

 

 

 


Akcije